Recensies

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Nicole. Ze heeft goed naar me geluisterd en de behandelingen gekozen die bij mij passen. Erg prettig.

Nicole neemt alle tijd en weet precies aan te geven waar de problemen vandaan komen. Hoe fijn was het om een buitenwandeling te maken. De ervaring is dat je helemaal tot jezelf komt. Ik weet nu beter hoe ik met mijn problemen moet omgaan. Daardoor kan ik goed functioneren in mijn bedrijf. Meer gaan leven vanuit mijn hart en niet vanuit mijn hoofd.

10-06-2018

Anoniem

Anoniem

Het was een fijn begeleidingstraject. Ik heb veel duidelijkheid ontvangen. Het was even een reminder op het verleden en het heden.

Het zorgt ervoor dat ik stil mag en kan staan bij veel dingen. Ik ben zeer tevreden over de aanpak van Nicole.

09-11-2018

Anoniem

Anoniem

Nicole is bij ons als gastspreekster geweest op een bijeenkomst voor mantelzorgers van dementerenden.

Het thema dat besproken is; van partner, kind of ouder tot mantelzorg: de veranderde rol.

We hebben Nicole ervaren als een professioneel persoon met veel ervaring en levenswijsheid, ook breed georiënteerd!

Het gesprek was interactief en werd als zeer prettig ervaren.

20-12-2018

Ingrid Göppel, Nedermazehof, Land van Horne (Weert)

Ingrid Göppel, Land van Horne

“We hebben als oncologieverpleegkundigen Nicole uitgenodigd om het een en ander te komen toelichten en vertellen omtrent veel voorkomende problemen en casussen binnen onze afdeling oncologie.

We hadden een aantal onderwerpen aangedragen waar ze een mooie presentatie over had voorbereid. Dit gaf al veel verduidelijking. Tijdens de presentatie konden er eigen onderwerpen aan toegevoegd worden en kwamen persoonlijke ervaringen aan bod.

Dit zorgde voor een herkenbare en interactieve discussie welke ze goede banen leidde en hierbij ook zo nodig wat theoretische kennis aan kon toevoegen. Overall werd het hierdoor een zeer prettige, persoonlijke en duidelijke presentatie waar we allemaal veel aan hebben gehad.

Met andere woorden zeer leerzaam en aan te raden om van haar expertise gebruik te maken voor een presentatie omtrent onderwerpen van verlies-, rouw- en stervensbegeleiding.”

20-12-2018

Jeroen Stollman, afd. A3 oncologie, Laurentius Ziekenhuis Roermond

Jeroen Stollman, Laurentius Ziekenhuis (afd. A3, Oncologie)

In juni heeft er een informatieavond plaatsgevonden voor de mantelzorger van onze cliënten van de afdeling Longstay Somatiek in Zorgcentrum Martinus. Nicole gaf informatie over rouwverwerking en verliesbegeleiding. De mantelzorg herkende dit en waardeerde het dat er aandacht aan besteed werd. Nicole zorgde voor een vertrouwde, open sfeer, waardoor de mantelzorg zich veilig voelde en hun gevoelens bespraken en durfde te tonen. Dat maakte deze avond erg waardevol en zeker voor herhaling vatbaar.

12-06-2019

Natascha Laarhoven, Welzijnscoach, Stichting Land van Horne, Zorgcentrum Martinus

Natascha Laarhoven, Land van Horne

Kortom geholpen!

Nicole kwam ik toevallig tegen op een avond waar gesproken werd over hoe je je kinderen kunt bijstaan in momenten van verlies. Al na een paar momenten zat ik zelf diep in tranen en was het me duidelijk dat ik hulp nodig had.

Nicole heeft mijn probleem goed in kaart gebracht en concreet gemaakt. Ze wist meteen waar het aan lag. Heel professioneel en gestructureerd ging ze te werk. Duidelijke aanpak gebaseerd op jaren ervaring en psychologische methodes, dat is wat mij opviel tijdens de behandelingen. Bij Nicole ben je in goede handen. Geen zweverig type maar een heel goede professional die je helpt op gebied van omgaan met momenten van verlies. Ik merkte na een paar sessies het verschil in mijn dagelijkse leven. Je moet ervoor willen openstaan want het is niet altijd prettig en het is soms zeer confronterend, maar het helpt enorm!

Mocht iemand van mijn naasten ooit hulp nodig hebben op dit vlak, dan verwijs ik ze met een gerust hart naar Nicole.

01-07-2019

Veronika

Veronika, Your Content Goes Here