Ben je benieuwd of ik iets voor jou kan betekenen?
Neem dan gerust contact met me op.

Meeleven Verliesbegeleiding
Nicole van Rijt-Ketelaars

Je kunt mij bellen (bij geen gehoor a.u.b. een bericht achterlaten) of een mail sturen. Door het verzenden van het contactformulier ga je ermee akkoord dat je gegevens worden gebruikt om contact me je op te nemen.

  Tarieven en vergoedingen:

  De tarieven zijn gebaseerd op de benodigde tijd en investeringen, inclusief voorbereiding, administratie, praktijkkosten en eventuele materiaalkosten.

  Kennismakingsgesprek/intake: 45 euro (BTW-vrij)
  Begeleidingsgesprek (1-1 ½ uur): 70 euro (BTW-vrij)
  Groepsbegeleiding (per keer): 12,50 euro
  Tarieven voor bedrijven: Op aanvraag
  Reiskosten (per km.): 28 eurocent

  Ik ben registerlid van beroepsvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en ik sta geregistreerd als psychosociaal therapeut in de overkoepelende organisatie RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). De zorgverzekering vergoedt in veel gevallen een gedeelte van de behandeling vanuit het aanvullend pakket. Het is raadzaam vooraf bij je zorgverzekeraar na te vragen of je voor deze vergoeding in aanmerking komt. De behandeling valt onder de complementaire en aanvullende zorg. Voor informatie zie http://www.de-nfg.nl/vergoedingen.

  Daarnaast is het eventueel mogelijk om via je werkgever een traject te starten. Hiervoor kan een offerte aangevraagd worden.

  Betaling contant of via bankoverschrijving binnen 30 dagen na factuurdatum. Je ontvangt voor elk consult een afzonderlijke factuur.

  Overige informatie:

  In geval van eventuele langdurige of blijvende arbeidsongeschiktheid, of na overlijden, bestaat de mogelijkheid dat een collega (in overeenstemming met de cliënt) de werkzaamheden waarneemt.

  Het is mogelijk om lezingen of trainingen over verlies, rouw en/of stervensbegeleiding aan te vragen. Dezen worden op maat, passend bij de vraag of behoefte ontwikkeld en kunnen op locatie worden gegeven.

  Ik ben trainer bij OCEAN Partner Ambulancezorg Limburg Noord BV. Daarnaast ben ik docent van het vak Verlieskunde bij HypenZo (Waalre).

  Ik sta ingeschreven bij de Databank Professionals rondom de dood: https://www.doodinzicht.nl. Ik ben aangesloten bij het Netwerk Integrale Kindzorg (Limburg & Oost-Brabant).

  • AGB-code zorgverlener: 90105870
  • AGB-code praktijk: 90065126
  • NFG-registratienummer: 8666
  • Licentienummer RBCZ: 180784R

  Klachtenprocedure:

  Wanneer je een klacht hebt, dan is er uiteraard ruimte om hier samen over in gesprek te gaan, om tot een mogelijke oplossing te komen. Als we er samen niet uitkomen, is het mogelijk de klachtenafhandeling via de NFG te laten verlopen (https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html). Meeleven Verliesbegeleiding voldoet hiermee aan de eisen van de Wkkgz (Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg).

   

  CONTACTGEGEVENS

  • 0031 (0)6 40700486

  • info@meelevenverliesbegeleiding.nl

  • Cwartier
   Beekstraat 54
   6001 GJ Weert

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag t/m donderdag 09:00 – 17:00
  Vrijdag Gesloten

  MENU

  BTW nummer:                   NL001799866B85

  KvK nummer:                     69149402

  Bankrekeningnummer:    NL 41 RABO 0321369920

  AGB-code zorgverlener:   90105870

  AGB-code praktijk:            90065126

  NFG-registratienummer: 8666

  Licentienummer RBCZ:   180784R

  Algemene voorwaarden
  Privacyreglement